Dănuţ Cristescu a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţ Cristescu a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Cristescu, cel care a ocupat până acum funcţia de vicepreşedinte al CJ Teleorman, a fost propunerea validată cu unanimitate de voturi în Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene Teleorman a PSD, întrunit luni dimineaţă.

Dănuţ Cristescu s-a bucurat de susţinerea social-democraţilor şi a fost recomandat chiar de fostul preşedinte al CJ Teleorman, Adrian Gâdea, actualmente secretar de stat în MDRAP.

 “A fost propunerea mea pentru că am lucrat o perioadă de şase luni de zile împreună şi am avut o colaborare bună. Dănuţ Cristescu a demonstrat, în această perioadă, că a acumulat foarte multă experienţă. Sunt convins că va duce mai departe toate proiectele care sunt începute la nivelul Consiliului Judeţean, sunt convins că va avea o comunicare şi o relaţie bună cu toţi primarii acestui judeţ, indiferent de culoarea politică, şi asta pentru că sunt lucruri pe care, ca şi partid, le-am promis în campania de la locale, în campania de la alegerile parlamentare, sunt lucruri pe care trebuie să le ducem la îndeplinire până în 2020. În acest sens, Dănuţ Cristescu m-a asigurat şi pe mine, şi pe colegii din Comitetul Executiv, că va face tot ceea ce-i stă în putinţă pentru ca aceste promisiuni să devină realitate” , a declarat Gâdea , în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PSD Teleorman.

După ce a primit acceptul şi susţinerea colegilor din partid, Cristescu a fost ales preşedinte al CJ Teleorman în plenul şedinţei desfăşurată în după amiaza zilei de luni. Dănuţ Cristescu a fost, de altfel, şi singura propunere făcută în plenul şedinţei.

Propunerea venită de la PSD a întrunit, în final, 23 de voturi pentru şi 8 împotrivă, din partea consilierilor judeţeni prezenţi la şedinţă.Dănuţ Cristescu a devenit, astfel, oficial preşedinte al CJ Teleorman, funcţie ale cărei atribuţii le preluase încă din decembrie, după ce Adrian Gâdea a plecat în Parlament.

Dănuţ Cristescu are 36 de ani şi a fost inspector şef teritorial la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. Potrivit prezentării făcute la preluarea oficială a funcţiei de preşedinte al CJ Teleorman, Cristescu a absolvit Facultatea de Transporturi Auto din cadrul Politehnicii şi Facultatea de Drept. 

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite