Crin Antonescu despre mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook: „O ipocrizie, un kitsch. Unde să se retragă? La sanatoriu?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu, preşedintele PNL a ironizat mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook, în care  premierul a vorbit despre posibila sa retragere din politică. Potrivit şefului liberalilor, mesajul este o ipocrizie şi un kitsch pesedist.

Aflat în Teleorman, cu prilejul întrunirii Delegaţiei Permanente a organizaţiei judeţene a PNL, Crin Antonescu a ironizat mesajul postat de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.  ” Este o ipocrizie , un kitsch , postarea pe Facebook a domnului Victor Ponta. S-a chinuit mult în politică!  Unde să se retragă? La sanatoriu? La Cotroceni?”, a spus Antonescu.

Liberalul a schiţat în câteva cuvinte, într-o manieră ironică, cariera politică a premierului Victor Ponta . ” Domnul Ponta a suferit îngrozitor în politică. Într-o zi , mergea pe stradă şi l-a chemat Năstase.L-a făcut şeful Corpului de Control. Nici măcar nu era doctor în drept pe vremea aia. Asta e prima nenoricire care i s-a întâmplat lui Victor Ponta. După aia l-au pus şef la tineret. Hai, du-o şi pe asta. După aia, l-a susţinut pe Geoană, cum l-a susţinut de bine. A căzut Geoană a ajuns preşedinte şi după aia prim minstru. S-a chinuit mult”, a declarat Antonescu.

În ceea ce îl priveşte, Antonescu a declarat că el nu se simte aşa de surmenat ca Victor Ponta, şi nu are niciun plan să se retragă din politică. Preşedintele liberal îşi menţine afirmaţia potrivit căreia v-a demisiona din funcţia de preşedinte dacă partidul obţine un scor sub 20%. ” Un scor mai mic este sub angajamentele noastre şi în această situaţie eu îmi voi depune mandatul de preşedinte. N-am spus că plec din partid. N-am spus că plec din politică”, a declarat Antonescu.

Declaraţiile lui Crin Antonescu vin la câteva zile după ce premierul Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunţă posibila sa retragere din politică, după alegerile din noiembrie.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri