Coroană funerară depusă la biroul senatorial al lui Carmen Dan. „PSD...fără regrete sau lumânări”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coroana a fost depusă sâmbătă, 12 octombrie, la biroul din judeţul Teleorman a senatoarei Carmen Dan. Este al doilea caz de acest gen care se întâmplă după ce moţiunea de cenzură a trecut în Parlamentul României.

O coroană funerară a fost depusă în această dimineaţă la uşa biroului senatorial din Roşiorii de Vede a fostului ministru de Interne, Carmen Dan, scriu jurnaliştii de la ziarul Liber în Teleorman.

„PSD...fără regrete sau lumânări! Ca să nu cheltui...luată din cimitir de la soacră”, a ţinut să noteze pe coroana depusă la biroul parlamentar, persoana care a depus-o.

Este al doilea gest de acest fel care se întâmplă la un sediu aparţinând PSD după ce moţiunea de cenzură a trecut joi, 10 octombrie, în Parlametul României, ducând la căderea Guvernului Viorica Dăncilă.

Joi după-amiază, la scurt timp după anunţul privind trecerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, un vasluian s-a dus cu o coroană de flori la sediul filialei PSD Vaslui, condusă de Dumitru Buzatu. Cum clădirea era cu lacătul pe uşă, vasluianul a depus o coroană de flori, pe care era scris mesajul ”M..e PSD” la poarta partidului. Gestul a stârnit amuzamentul trecătorilor aflaţi în zonă, care au imortalizat ”doliul” de la sediul PSD.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Pompierii care s-au întors să reclădească o casă distrusă de foc. Gestul care i-a impresionat: un tată a intrat în flăcări să-şi salveze fetiţa de 7 ani

Un avocat din dosarul lui Dragnea va depune o contestaţie  după decizia Curţii de Apel privind completele de cinci judecători

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite