Casă făcută scrum din cauza unui scurtcircuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O casă din comuna Ciolăneşti a ars azi noapte în întregime. Trei autospeciale cu  apă şi spumă au folosit echipajele de pompieri în luptat cu focul pentru a salva casă, dar fără sorţi de izbândă.

O familie din comuna Ciolăneşti a rămas fără un acoperis deasupra capului după ce casa a luat foc şi s-a făcut scrum. Nenorocirea s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică. Echipele de intervenţie ale pompierilor s-au luptat 2 ore şi jumătate cu flacările însă locuinţa a fost mistuită în totalitate. Cu toate că intervenția a fost operativă, din cauza faptului că incendiul a fost anunțat destul de târziu, focul a distrus în totalitate locuința lui Gheorghe F.

Au ars: acoperișul, confecționat din astereală din lemn și învelit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 160 mp, tavanul casei, două paturi, un televizor, mobilierul din camerele locuinței, acoperișul unei magazii de materiale aflată în apropiere, pe o suprafață de circa 60 mp, aproximativ o tonă de lemne de foc, 1500 kg de grâu și mai multe bunuri de uz gospodăresc. Pagubele materiale au fost mari, fiind vorba de o întreagă casă de locuit, acestea ridicându-se la suma de 40000 de lei.

Pompierii au reuşit să salveze locuințele și anexelor gospodărești din vecinătate. În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, se pare că vinovat de acest eveniment a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică din magazia de materiale, flăcările propagându-se apoi la casa de locuit. Din fericire, în timpul intervenției nu s-au înregistrat victime.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite