Capsula timpului a fost îngropată în faţa primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capsula timpului în care s-au adunat 22 de obiecte reprezentative pentru oraş şi pentru vremurile actuale a fost îngropată, astăzi, în faţa sediului Primăriei Alexandria.

Primăria Alexandria a luat  iniţiativa de a include în programul manifestărilor dedicate Zilelor Alexandriei din acest an- Capsula timpului 2014-2114, o capsulă în care alexăndrenii au fost invitaţi să depună obiecte-moştenire pentru viitorii locuitori ai oraşului. Capsula a fost îngropată, astăzi, în faţa sediului Primăriei Alexandria şi va fi desfăcută peste un secol.

În capsulă au fost depuse mai multe obiecte considerate reprezentative pentru Alexandria şi pentru vremurile actuale. Printre acestea se află Ekstrucţia, poze cu Alexandria, cărţi , Strategia de dezvoltare a municipiului 2014-2020, un ziar local, o bancnotă de un leu, o sticlă de pălincă, fotografii de la Zilele Alexandriei, un CD al interpretului Liviu Vasilică, o filmare de la momentul îngropării Capsulei timpului, o icoană, o maramă, un ceas, jucării, un stilou, emblema municipiului Alexandria şi altele.

Iniţiativa este una inedită la Alexandria, fiind prima capsulă îngropată vreodată cu gândul la generaţiile viitoare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite