Autorul tâlhăriilor din Alexandria a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul tâlhăriilor din Alexandria a fost trimis în judecatăAutorul tâlhăriilor comise la şapte magazine alimentare din Alexandria a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Tânărul a recunoscut că a comis tâlhăriile ca să facă rost de bani pentru jocuri de noroc.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui C.V. Ionuţ, cel care în perioada februarie-aprilie 2014 a comis un număr de şapte infracţiuni de tâlhărie în Alexandria. 

Este vorba despre autorul tâlhăriilor de la magazinele Germino şi ” Crocodilul”. ”Concret,  susnumitul prin exercitarea  unor acte de violenţă, respectiv ameninţări cu ajutorul unui cuţit şi având în două situaţii faţa mascată, fiindu-i vizibili decât ochii, a sustras, respectiv a încercat să sustragă sume de bani din incinta mai multor magazine alimentare, unde vânzătoarele erau de sex feminin”, se arată într-un comunicat emis de  Parchet. 

În urma audierilor, CV Ionuţ a declarat că a comis faptele pentru a dobândi sume de bani cu care să-şi satisfacă viciul: jocurile de noroc.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Alexandria.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite