Au început lucrările de reabilitare la Sala Polivalentă din Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Polivalentă va fi finalizată în 2016
Sala Polivalentă va fi finalizată în 2016

Au demarat lucrările la Sala Polivalentă din Alexandria, obiectiv care va trece printr-un amplu proces de modernizare cu finanţare susţinută de Guvern.

Sala Polivalentă din Alexandria a intrat în reabilitate. Lucările de modernizare ar fi trebuit să înceapă în luna martie, însă au demarat abia săptămâna aceasta.  Reprezentanti ai constructorului care va realiza lucrarile au preluat obiectivul, săptămâna aceasta .

Modernizarea Sălii Polivalente va costa 20, 5 milioane de lei . 13.3 milioane de lei  reprezintă suma alocată de Guvern anul acesta, iar alte 7, 2 milioane de lei sunt programate a fi alocate pentru finalizarea investiţiei în 2016. Termenul de executie este de  12 luni

Investiţia demarată săptămâna aceasta este una amplă. Tribuna va fi reamenajată cu 1350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP şi 50 de locuri presă. Terenul de joc cu dimensiunea de 44*24 metri va fi pretabil pentru meciuri indoor de handbal, baschet, volei tenis, judo, badminton. 

Vor fi amenajate săli de sport pentru activităţi conexe:antrenamente pentru judo, sală pentru dezvoltarea forţei, sală de antrenamente pentru scrimă. Sala Polivalentă va fi dotată cu sistem de nocturnă pentru meciuri televizate, sistem de sonorizare, sistem de afişaj cu tabele de scor electronice, sistem de climatizare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite