Astăzi este Ziua Naţională de Curăţenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nivel naţional se desfăşoară astăzi Campania ”Let’s Do It, Romania!”- Ziua de Curăţenie Naţională . În Alexandria, la acţiune de curăţenie participă participă voluntari din cadrul APM Teleorman, Primăriei Alexandria, Gărzii Naţionale de Mediu, funcţionari publici şi elevi ai instituţiilor şcolare din oraş.

”Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială, acţiune la care Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice şi ONG-urile din domeniul protecţiei mediului sunt parteneri, şi este o datorie morală în calitate de locuitori ai planetei să participăm activ la această campanie. 

În Alexandria, echipele participante au dat startul acţiunii de voluntariat începând cu ora 9,00, din faţa sediului APM Teleorman, din str. Dunării, nr. 1, Alexandria. Se va face curăţenie în Pădurea Vedea (în spatele Spitalului Judeţean Teleorman), zona Peco (la barieră) şi zona Lizieră. 

    

 “Let’s Do It!” este un proiect iniţiat în Estonia din anul 2008 şi preluat până acum de 19 ţări din toată lumea, cu o participare de peste 3.000.000 de voluntari.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite