Angajări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SJU Alexandria angajează asistenţi
SJU Alexandria angajează asistenţi

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de asistent medical principal în cadrul Serviciului Anatomie Patologică.

Candidaţii la postul de asistent medical principal trebuie să fie absolvenţi al şcolii postliceale, specialitatea laborator şi trebuie să aibă grad principal în specialitatea laborator şi certificat de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R. Dosarele de înscriere se depun la sediul Spitalului Judeţean din Alexandria. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 19 ianuarie, cu începere de la ora 10:00. Data şi ora interviului se vor comunica ulterior.

Spitalul angajează şi trei asistenţi medicali debutanţi. Două posturi provin din cadrul Laboratorului de analize medicale al spitalului, iar unul din cadrul Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală al spitalului. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai unei şcoli postliceale, cu specializarea necesară postului şi să deţină certificat de membru eliberat de O.A.M.O.M.A.M.R.

Proba scrisă a concursului se va desfăşura pe 18 ianuarie, începând cu ora 10:00. Data şi ora interviului se vor comunica ulterior.

Mai multe detalii despre posturile scoase la concurs sunt disponibile pe posturi.gov.ro

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite