Aglomeraţie la Serviciul de Paşapoarte Teleorman. Numărul solicitărilor s-a triplat faţă de o lună obişnuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane au luat cu asalt, în ultimele zile, Serviciul de Paşapoarte Teleorman. Aşa se face că, numărul solicitărilor pentru eliberarea unui paşaport simplu s-a triplat faţă de perioadele obişnuite ale anului. Acest lucru este cauzat de venirea acasă a teleormănenilor care muncesc în străinătate.

Holurile Serviciului Public Comunitar pentru Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEPS) Teleorman au devenit neîncăpătoare în aceste zile pentru sutele de persoane care doresc să-şi obţină documentul necesar călătoriei în afara graniţelor României.

Creşterea este determinată pe de o parte de concediile teleormănenilor, iar pe de altă parte de cei aflaţi la muncă în străinătate care nu se pot legitima doar cu buletinul şi asta pentru că angajatorii străini nu recunosc cărţile de identitate româneşti.

În primele două săptămâni ale acestei luni numărul paşapoartelor eliberate se apropia de pragul de 1000. Asta în condiţiile în care, într-o lună normală din an, abia dacă sunt eliberate 500 de paşapoarte.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite