A început campania electorală. Greii de la centru vin din prima zi în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi de campanie electorală, 4 preşedinţi de partid de la centru, printre care se află şi actualul prim-ministru al României, Victor Ponta vor fi în judeţul nostru pentru a susţine candidaţii partidelor pe care le reprezintă. Dacă useliştii vor organiza un mega-eveniment în faţa Casei de Cultură, Dan Diaconescu a decis să ia la pas satele, comunele şi oraşele din Teleorman.

Campania electorală pentru alegerile locale a început astăzi şi se va încheia sâmbătă, 9 iunie, la ora 7.00. De astăzi, candidaţii au liber la amplasat bannere în oraş, la împărţit fluturaşi şi obiecte promoţionale cu oferta lor electorală şi, bineînţeles, la întâlniri cu cetăţenii.

Încă din prima zi, în judeţul nostru îşi vor face apartiţia greii de la centru.
Premierul PSD, Victor Ponta, preşedintele PNL, Crin Antonescu şi preşedintele PC, Daniel Constatin se vor afla în această seară, începând cu ora 18.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură pentru a lansa oficial candidaţii USL în judeţul Teleorman. Useliştii teleormăneni s-au pregătit temeinic pentru acest eveniment, mai ales că după discursurile preşedinţilor de la centru şi a candidaţilor locali, va urma un spectacol de zile mari. Pe scena amplasată în faţa Casei de Cultură vor urca Mandinga, Andreea Bănică şi Direcţia 5.

Tot de astăzi se află în judeţul nostru şi preşedintele PPDD, Dan Diaconescu. Acesta va sta 2 zile în Teleorman şi va lua la pas satele, comunele şi oraşele din judeţ. Mâine dimineaţă, sâmbătă 12 aprilie se va afla şi el la Casa de Cultură pentru a-i lansa pe candidaţii PPDD la agegerile locale.

Legea prevede că, în campania electorală, candidaţii, partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale, precum şi cetăţenii au dreptul să-şi exprime opiniile, în mod liber şi fără nici o discriminare, prin mitinguri, adunări, utilizarea televiziunii, radioului, presei şi a celorlalte mijloace de informare în masă. În timpul campaniei electorale se asigură candidaţilor, în mod nediscriminatoriu, spaţii corespunzătoare pentru a se întâlni cu alegătorii, care pot fi amplasate la sediul primăriei, în şcoli, universităţi, case de cultură, cămine culturale şi cinematografe.

Promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase în timpul campaniei electorale, precum şi în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi, ori un anumit candidat pentru funcţia de primar, consilier sau de preşedinte al consiliului judeţean, precum şi primirea acestora de către alegători constituie infracţiuni şi se pedepsesc, potrivit legii, cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Citeşte şi:
Lista candidaţilor pentru funcţia de primar în Alexandria şi pentru cea de preşedinte al Consiliul Judeţean Teleorman

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Teleorman despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite