47 de angajaţi lucrează la cabinetele parlamentare ale deputaţilor şi senatorilor de Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doisprezece parlamentari de Teleorman au angajat la cabinetele lor , cu contract de muncă sau convenţie de colaborare, 47 de persoane pentru lefurile cărora plătesc, în medie, câte 5000 de lei pe lună. Recordul de angajaţi la deputaţi îl deţine Adrian Simionescu care are la cabinetul său şase angajaţi.

Crin Antonescu, preşedintele Senatului, ales în colegiul uninominal nr. 2 Teleorman, are 3 angajaţi, dintre care 2 în baza unui contract individual de muncă şi unul în baza unei convenţii civile, conform statelor de plată aferente lunii septembrie. Senatorul de Teleorman, Crin Antonescu a decontat în luna iulie 5.674 lei pentru cheltuieli de personal. 

Senatorul Florinel Dumitrescu, fost PP-DD, trecut între timp în barca USL,  are un angajat cu carte de muncă şi trei colaboratori. Tot patru angajaţi , dintre care doar unul cu carte de muncă, are şi senatorul de la Turnu Măgurele, Nicolae Mohanu. Deputatul Timotei Stuparu are doi angajaţi cu carte de muncă şi doi colaboratori care prestează la cabinetul său parlamentar. 

Adrian Simionescu, deputatul de la Zimnicea are şase angajaţi: unul cu carte de muncă şi cinci colaboratori.Marin Almăjanu şi Alin Bucur au câte cinci oameni la cabinetele lor parlamentare. Deputatul Colegiului 6 rural, Almăjanu, are numai colaboratori, în vreme ce Alin Bucur, fost PP-DD, a angajat cu carte de muncă doar unul dintre cei cinci subalterni.

Lucian Militaru de la Videle a angajat pentru cabinetul său din localitate trei persoane, toate fiind încadrate cu carte de muncă.

Deputatul Colegiului de la Turnu Măgurele, Cătălina Ştefănescu are şi ea patru colaboratori care îi asigură relaţia cu alegătorii şi pentru prestaţia cărora plăteşte lunar aproximativ 5000 de lei.

Boboc Valetin Gabriel are un singur angajat cu carte de muncă la cabinetul său din Videle şi doi colaboratori.

Calotă Florică Ică are trei colaboratori, ca şi vicepremierul Liviu Dragnea. Aproximativ 5000 de lei se cheltuie lunar cu lefurile colaboratorilor de la cabinetele celor doi aleşi.

 La nivel naţional, cei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, recordul fiind de 16 angajaţi la un parlamentar, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat, pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei.  Potrivit Mediafax, cei 412 deputaţi au decontat, în luna august, cheltuieli de personal pentru 1.554 angajaţi care figurează pe statele de plată aferente lunii august, în cuantum de 2.127.975 de lei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite