14 persoane au murit în accidente rutiere în primele cinci luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Potrivit unui raport întocmit de Serviciul Poliţiei Rutiere Teleorman, în primele cinci luni din 2011, 14 persoane şi-au pierdut viaţa în accidente de circulaţie.

  „În perioada scursă de la începutul anului până la 31.05.2011, în judeţul Teleorman s-au înregistrat un număr de 146 de accidente de circulaţie cu victime omeneşti. În urma acestora, 14 au decedat, 40 au fost rănite grav şi 136 au suferit vătămări corporale uşoare”, ne-a spus inspector principal, Dănuţ Dobre, şeful Poliţiei Rutiere Teleorman.
A crescut numărul accidentelor
Comparând cu aceeaşi perioadă a anului trecut, observăm o creştere a numărului de evenimente rutiere, dar o scădere a persoanelor decedate în astfel de accidente. „Se constată o creştere cu 21 de unităţi a accidentelor de circulaţie cu victimă (anul trecut înregistrându-se 125 de accidente rutiere), iar la numărul persoanelor decedate se constată o scădere, mică, dar importantă (în 2010 au murit în accidente 16 persoane)”, a mai spus inspectorul. Principala cauză care a condus la producerea de accidente rutiere a fost traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite