VIDEO UPDATE Şofer de TIR întors recent din Italia, internat la Alba Iulia cu suspiciune de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat cu izoleta la spital
Bărbatul a fost transportat cu izoleta la spital

Un suspect de coronavirus a fost adus marţi, 10 martie 2020, la secţia de Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

UPDATE Şapte teste recoltate de la persoane din judeţul Alba şi trimise luni 9 martie, la Cluj pentru analize au ieşit negativ pentru coronavirus. La nivelul judeţului nu există nici un caz confirmat de infectare cu coronavirus. 

Marţi, 10 martie au fost recoltate probe de la şoferul de TIR întors din Nordul Italiei şi trimise la Cluj. Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, rezutatul testului în cazul bărbatului din Alba va fi gata miercuri 11 martie. Potrivit celor mai recente informaţii bărbatul este afebril, fără simptome, prezintă dureri musculare de aproximativ 12 zile.

Ştirea iniţială: Potrivit DSP Alba, este vorba despre un şofer de TIR în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Alba Iulia, întors în 7 martie 2020, din nordul Italiei.

”Persoana nu era luată în evidenţă, fiind şofer de TIR, dar a stat de când a venit din Italia în izolare cu familia”, a spus directorul DSP, Alexandru Sinea.

suspect coronavirus alba

Bărbatul a fost transportat cu izoleta şi internat în compartimentul special amenajat în cadrul secţiei de Boli Infecţioase din Alba Iulia. Medicii vor preleva probe şi le vor transmite pentru analize la un centru specializat din ţară.

suspect coronavirus alba

Revenim cu detalii

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite