VIDEO Momentul în care un tânăr incendiază intenţionat un taxi la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba l-au identificat şi reţinut pe un tânăr din judeţul Braşov, care în noaptea de luni spre marţi ar fi incendiat o maşină parcată pe o stradă din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 februarie 2020, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 30 de ani, din municipiul Braşov, ca şi persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de distrugere prin incendiere.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 10/11 februarie 2020, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi profitat de faptul că portbagajul unui autoturism parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia nu a fost asigurat şi ar fi provocat un incendiu în interiorul acestuia.

În urma incendiului, autoturismul, care aparţine unei firme de taxi, a fost distrus în proporţie de 40%. 

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 12 februarie, va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Imagine indisponibilă
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite