VIDEO Lucrări complexe la nodul rutier Sebeş, al doilea cel mai mare din România. Se realizează conexiunea dintre A1 cu A10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările desfăşurate joi, 23 iulie, la nodul rutier de la Sebeş care va leaga A1 cu A10 sunt în grafic. S elucrează atât la breteaua nr. 2, cât şi la breteaua nr. 3.

Lucrări complexe pe Autostrada A1 Sibiu – Deva sunt desfăşurate joi, în zona Sebeş, cu scopul de a realiza conexiunea cu Autostrada A10 Sebeş – Turda.

Astfel, pe breteaua nr. 2, se derulează activitatea de betonare a tablierului montat anterior, care va supra-traversa A1, între nodul rutier Sebeş – Lancrăm şi Sebeş – Vinţişoara, pe sensul Orăştie - Turda.

De cealaltă parte, între nodul rutier Cunţa şi nodul rutier Sebeş – Lancrăm, constructorul a ridicat un tablier metalic, parte a bretelei nr. 3 care leagă A10 de A1, pe sensul Turda - Sibiu.

   

Ridicarea piesei s-a făcut cu ajutorul unei macarale de mare tonaj. Traficul rutier pe A1 este închis circulaţiei rutiere, între nodul rutier Cunţa şi nodul rutier Sebeş Vest, până vineri, 24 iulie 2020, la ora 07:00.Traficul este deviat pe DN1 (E81) şi DN 7 (E68).

Municipiul Sebeş şi rutele alternative spre Alba Iulia, au fost, de asemenea, aproape blocate din cauza traficului. Nodul rutier de la Sebeş, care face legătura între A1, A10 şi DN1, este al doilea cel mai mare din România după cel de la Turda, unde sunt conexate A10, A3 şi DN1.

Vineri, 24 iulie, premierul Ludovic Orban va ajunge în Alba pentru a vizita stadiul lucrărilor pe loturile 1 şi 2 ale autostrăzii A10.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite