VIDEO FOTO Prima serbare de Crăciun pentru „mămăruţele“ de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun le-a adus cadouri preşcolarilor din grupa mică
Moş Crăciun le-a adus cadouri preşcolarilor din grupa mică

Grupa „mămăruţelor“ de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 din Alba Iulia a avut prima serbare de Crăciun. Preşcolarii din grupa mică l-au întâmpinat pe Moş Crăciun cu poezii şi cântece frumos interpretate.

Chiar dacă unii dintre preşcolari au avut emoţii la prima sebare din viaţa lor şi nu au vrut să se despartă de părinţi, s-au descurcat şi au spus poeziile învăţate împreună cu educatoarele Cosmina Buda şi Loredana Stan. În final, Moş Crăciun le-a răsplătit strădania şi a oferit cadourile mult aşteptate de copii. 

Copiii din grupa mică încheie la sfârşitul acestei săptămâni prima etapă din viaţa lor de preşcolari. O etapă în care s-au obişnuit cu grădiniţa şi cu regulile acesteia şi în care au învăţat foarte multe lucruri care le vor fi folositoare pe viitor.

Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 se află într-o zonă liniştită a oraşului Alba Iulia, într-o clădire mare, care găzduieşte peste 100 de preşcolari cuprinşi în patru grupe, în funcţie de vârstă.

Informaţii suplimentare despre oferta educaţională şi despre grădiniţă în general pot fi obţinute de pe site-ul http://gradinita2alba.webs.com/

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite