VIDEO Doi bărbaţi şi o femeie, traficanţi de droguri, trimişi în judecată de procurorii DIICOT Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Grozav este în arest preventiv
Gheorghe Grozav este în arest preventiv

Doi bărbaţi şi o femeie au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT Alba Iulia pentru trafic de droguri. Inculpatul principal este Gheorghe Grozav, de 26 de ani, din Vinţu de Jos, arestat preventiv în urmă cu aproape o lună de zile.

Dosarul a fost trimis în judecată la Tribunalul Alba, joi, 4 aprilie 2013. Ceilalţi doi inculpaţi sunt Roxana Alina Haţegan şi Daniel Marian Dolcan. Traficanţii au fost identificaţi în 13 martie 2013, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la “Crimă Organizată” în colaborare cu procurorii DIICOT.

Gheorghe Grozav a fost prins în flagrant, având asupra sa 200 de grame de canabis, în timp ce încerca să vândă droguri unui poliţist sub acoperire. Potrivit procurorilor, bărbatul căuta dealeri pentru a vinde drogurile în licee din Alba Iulia. Ulterior, au fost efectuate două percheziţii în Vinţu de Jos, în urma cărora a mai fost găsită cantitatea de 600 de grame de canabis.

Substanţele periculoase erau comercializate în barurile şi localurile din Alba Iulia la preţuri între 60 şi 90 de lei. Anchetatorii au identificat şi mai mulţi consumatori, martori în dosar.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite