VIDEO Bătăuşii care au agresat un tânăr cu pumni, picioare, mese şi scaune, cercetaţi în libertate sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru dintre cei cinci suspecţi reţinut marţi de Poliţia Alba, în cazul agresiunii petrecute pe o terasă a unei benzinării din Căpâlna de Jos, comuna Jidvei, vor fi cercetaţi sub control judiciar. Decizia aparţine Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, când un tânăr de 26 de ani ar fost lovit de mai mulţi localnici. Agresiunea dură asupra tânărului a fost surprinsă de camerele de luat vederi. În cazul celui de-al cincilea bărbat reţinut de poliţie, Parchetul de decis să îl cerceteze în libertate, fără nicio măsură restrictivă.

IPJ Alba a precizat, marţi după-amiaza, că poliţiştii Secţiei Rurale Jidvei au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faă de cinci persoane, (cele patru reclamate iniţial şi încă o persoană care ar fi participat la agresiune). Miercuri, au fost prezentate magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. Aceştia au dispus cercetarea a patru dintre ei, sub control judiciar.

Luni, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizaţi de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în seara zilei de 31 august 2019, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla pe terasa unei staţii de carburant din localitatea Căpâlna de Jos, tânărul ar fi fost agresat de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, toţi din comuna Cetatea de Baltă, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico – legal prezentat de victimă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite