VIDEO Bătaie ca-n filme într-un bar din Alba. Patru bărbaţi sunt cercetaţi penal după ce au agresat un tânăr cu pumni, picioare, mese şi scaune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătaie generalizată a fost surprinsă de camerele de supraveghere pe terasa unei benzinării din localitatea Căpâlna de Jos, judeţul Alba. Mai multe persoane şi-au împărţit pumni, palme, scaune şi mese în interiorul localului.

Poliţiştii fac cercetări în legătură cu fapte de lovire şi tulburare a ordinii şi liniştii publice care au avut loc pe terasa unei staţii de carburanţi din Căpâlna de Jos.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 septembrie 2019, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizaţi de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în seara zilei de 31 august 2019, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla pe terasa unei staţii de carburant din localitatea Căpâlna de Jos, tânărul ar fi fost agresat de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, toţi din comuna Cetatea de Baltă, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico – legal prezentat de victimă. Faţă de cei 4 agresori, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Fratele meu, împreuna cu alţi 3 prieteni, au mers la terasă în peco. După scurt timp au apărut şi agresorii. S.D. i-a zis fratelui meu să meargă la el să vorbească. Fratele meu i-a zis că dacă vrea să discute cu el să meargă el la masa lui. Atunci, S.D. s-a ridicat de la masă, a mers la el şi a început să-l lovească. După care copiii lui S. au început să-l lovească şi ei cu pumnii, picioarele, scaune, mese şi sticle de bere”, a spus fratele bărbatului lovit.

UPDATE Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au luat măsură reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 5 persoane (cele 4 reclamate iniţial plus o altă persoană care ar fi participat şi ea la agresiune). În cursul zilei de miercuri, 4 septembrie, cei 5 reţinuţi vor fi prezentaţi în faţă magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale

   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite