VIDEO Accident grav pe o trecere de pietoni din Alba Iulia. Două persoane rănite după ce au fost lovite de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost rănite miercuri seara, 27 martie 2019, după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni din Alba Iulia.

UPDATE Potrivit IPJ Alba, la data de 27 martie 2019, în jurul orei 19.19, un bărbat de 41 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat, de 54 de ani şi unei femei, de 53 de ani, din Alba Iulia, care erau angajaţi în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşându-i.

În urma accidentului, pietonii au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. ________________________________________________

Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni de pe Bulvardul ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Un bărbat şi o femeie au fost rănite după ce au fost lovite de un autoturism.

Intersecţia respectivă nu mai este semaforizată de mai multă vreme, respectiv de când a început proiectul de modernizare a Parcului Unirii. Un trecător a surprins şi postat pe internet imagini după producerea accidentul rutier:

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite