UPDATE Tânăr din Sebeş dispărut, căutat în apele Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este căutat în râul Mureş, la Alba Iulia
Bărbatul este căutat în râul Mureş, la Alba Iulia

Poliţiştii din Sebeş şi un echipaj ISU Alba au iniţiat acţiuni de căutare în cazul unui tânăr de 21 de ani care a plecat de la domiciliul concubinei sale duminică seara şi nu s-a mai întors. Există informaţii potrivit cărora tânărul s-ar fi înecat în Mureş.

UPDATE Comunicatul IPJ Alba

La data de 16.06.2013, ora 12.30,  Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată de către o tânără din localitate cu privire la faptul că, Vasile L., de 21 de ani, din Sebeş, cu care are o relaţie de concubinaj, a plecat la data de 15.09.2013 de la locuinţa comună şi nu s-a mai întors. Din primele verificări a rezultat că acesta a plecat, la data de 15.09.2013, ora 18.00, de la domiciliu, la pescuit pe Râul Mureş, în apropierea municipiului Alba Iulia, fără a preciza alte  amănunte.  

Până în prezent Vasile L. nu s-a întors la domiciliu şi nu a putut fi contactat telefonic. Tânărul prezintă următoarele semnalmente: 1,60 m înălţime, aprox. 60 kg, constituţie atletică,  păr brunet, tuns scurt, ten măsliniu, faţă ovală, fără păr facial. La data plecării purta un tricou de culoare alb, bluză de culoare albastru cu inscripţia „ITALIA”, blugi de culoare albastru, pantofi sport de culoare negru cu alb. 

Poliţiştii continuă verificările în vederea găsirii persoanei dispărute.

Victima este un tânăr care s-a certat duminică seara cu prietena sa şi a plecat spunându-i că nu se va mai întoarce. 

A anunţat însă că merge la pescuit, iar poliţiştii i-au găsit hainele şi undiţa pe malul râului Mureş, în apropierea podului de la ieşire din Partoş spre Oarda, în Alba Iulia. Deocamdată, însă, bărbatul nu a fost găsit. Operaţiunile de căutare vor fi reluate marţi dimineaţă. La acţiunea de căutare participă şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, format din patru subofiţeri şi dotat cu o barcă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite