Un poliţist şi un jandarm au împiedicat o sinucidere: „A realizat ce greşeală era să facă şi a început să plângă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul şi jandarmul care au salvat viaţa bărbatului ce vroia să se sinucidă
Poliţistul şi jandarmul care au salvat viaţa bărbatului ce vroia să se sinucidă

Un poliţist şi un jandarm au intervenit la timp şi au reuşit să îl oprească din acţiunea sinucigaşă pe un bărbat din Alba Iulia. „Nu ne-am făcut decât datoria şi ne bucurăm că am reuşit să salvăm o viaţă”.

Alarma a fost dată sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, când agentul principal Alexandru Alb din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi sergent major Bogdan Oniche, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, colegi în patrula mixtă de siguranţă publică, se pregăteau să iasă din serviciu.

Apelul la 112

Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că are informaţii certe că o cunoştinţă de-a sa intenţionează să îşi ia viaţa.

Primii care au ajuns la apartamentul în care se afla presupusul sinucigaş au fost Alexandru şi Bogdan. Uşa era încuiată, iar nimeni din interior nu a răspuns la sonerie, motiv pentru care cei doi au hotărât să o spargă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, cei doi au reuşit să intre în apartament, iar într-una dintre încăperi l-au găsit pe un bărbat de 46 de ani care încerca să se sinucidă.

”Acesta s-a oprit din acţiunea sa, a realizat ce greşeală urma să facă şi a început să plângă”, au transmis poliţiştilor.

Bărbatul a fost preluat de ambulanţă şi a fost transportat la spital. ”Nu ne-am făcu decât datoria şi suntem bucuroşi că am putut salva o viaţă” au spus, cu modestie, cei doi colegi de patrulă.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Povestea angajatei care a furat 1 milion de euro din conturile CEC şi i-a donat la biserici. A vrut să se răzbune pe şefi

Cum acţiona securitatea comunistă pentru a-i influenţa pe cei care criticau regimul. Cum se derula o avertizare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite