Trei ţepari au înşelat o femeie din Alba cu o sumă importantă. Au promis că ridică o construcţie şi au dispărut cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia le-a dat ţeparilor 15.000 de lei, iar aceştia au dispărut cu banii
Femeia le-a dat ţeparilor 15.000 de lei, iar aceştia au dispărut cu banii

Trei bărbaţi din judeţul Galaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din Aiud, pentru înşelăciune. I-au promis unei femei că o să-i construiască un container modular dar după ce au primit banii nu şi-au mai îndeplinit promisiunea.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 aprilie 2020, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud i-au identificat pe trei bărbaţi, de 22, 29 şi 33 de ani, din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, ca şi persoane bănuite de săvârşirea unei fapte de înşelăciune, cu un prejudiciu de 14.000 de lei, a cărei victimă a fost o femeie de 63 de ani, din comuna Lopadea Nouă. 

La sfârşitul lunii martie 2020, în urma unui anunţ găsit pe o reţea de socializare, femeia l-a contactat pe unul dintre bărbaţi pentru a-i construi un container modular, la locuinţa sa din comuna Lopadea Nouă. 

Ulterior, la locuinţa sa, s-au prezentat cei trei bărbaţi, care au adus materiale de construcţii în valoare de 1.000 de lei şi i-au solicitat femeii suma de 15.000 de lei, reprezentând contravaloarea construcţiei. 

Aceştia au efectuat lucrări minime de construcţie, folosind materialele aduse iniţial, după care, invocând diverse motive au părăsit locaţia. Contactaţi telefonic de femeie, ar fi spus că suma deja plătită reprezintă, de fapt, contravaloarea lucrărilor deja efectuate şi că, în realitate, costul lucrării este de 13.000 de euro. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta precum şi a întregii activităţi infracţionale a celor trei bărbaţi.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite