Trei accidente cu opt răniţi pe drumurile din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accidenteul de pe DN1, între Alba Iulia şi Sebeş. Foto: alba24.ro
accidenteul de pe DN1, între Alba Iulia şi Sebeş. Foto: alba24.ro

Trei accidente rutiere au avut loc sâmbătă dimineaţă pe drumurile din Alba. Opt persoane au ajuns la spital. Cauzele au fost depăşirea neregulamentară, neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers şi neadaptarea vitezei la şoseaua cu polei.

Primul accident a avut loc pe DN1 la ieşire din Teiuş spre Aiud, în zona intersecţiei cu localitatea Beldiu. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. O tânără de 17 ani a fost transportată în stare conştientă la spital cu leziuni în zona umărului.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, un autoturism marca FIAT înmatriculat în judeţul Hunedoara, care circula pe direcţia Aiud – Alba Iulia a intrat într-o depăşire neregulamentară. A vrut să evite o coliziune frontală cu un Volkswagen înmatriculat în Alba, care circula pe contrasens, în direcţia Alba Iulia – Aiud şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

Al doilea eveniment s-a produs tot pe DN1, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş, în zona “Trei poduri”. Au fost implicate două autoturisme. Un echipaj SMURD Alba Iulia a ajuns la faţa locului pentru a acorda asistenţă medicală pentru patru persoane, care au fost transportate la Spitalului Judeţean de Urgenţă cu leziuni uşoare. Un autoturism marca Volkswagen Golf 4, înmatriculat în Mureş care venea din Sebeş – Alba, a executat o manevră de întoarcere fără să se asigure.A fost acroşat lateral de o dubiţă Volkswagen cu n umere de Bulgaria, care mergea în direcţia Sebeş – Alba Iulia.

Al treilea accident a avut loc pe DJ 107V, pe raza localităţii Sânmiclăuş, comuna Şona. Un autoturism s-a răsturnat în zona gării. Garda ISU Blaj a fost chemată să intervină pentru acordarea asistenţei medicale în cazul a trei persoane care au suferit leziuni, fiind transportate la spital. Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei pe carosabil. Un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Alba s-a răsturnat în afara şoselei, în condiţii de polei, fără a intra în coliziune cu alt autovehicul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite