Tragedie în Apuseni. Un tânăr de 28 de ani din Cîmpeni a murit într-un accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Cîmpeni a decedat vineri dimineaţă într-un grav accident rutier, pe DN75, în apropierea oraşului din Munţi Apuseni. Victima conducea un autoturism şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Bărbatul decedat se numeşte Flavius Bobar şi este din oraşul Cîmpeni. Vineri dimineaţă, în jurul orei 08.30, mergea cu viteză mare la volanul autoturismului propriu, pe DN75, la ieşire din oraş spre Bistra, în zona satului Bonceşti.

Din cauza vitezei a pierdut controlul maşinii Volkswagen Golf şi a intrat într-un copac. 

În urma impactului bărbatul a rămas încarcerat iar după scoaterea sa din maşină personalul Smurd a trebuit să intervină pentru manevre de resuscitare.

Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat de medici şi a decedat la ora 09.30.

Comunicatul IPJ Alba: În dimineaţa zilei de 28.02.2014, ora  08.27, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că pe DN 75, pe raza oraşului Cîmpeni - localitatea Bonceşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că B.F., de 28 de ani, din oraşul Cîmpeni, jud. Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe direcţia de mers Cîmpeni - Bistra, nu a adaptat viteza de deplasare la ieşirea dintr-o curbă, a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă, iar după impactul avut cu mai mulţi arbori s-a oprit în vegetaţia crescută lângă albia râului Arieş. 

Ca urmare a producerii accidentului, conducătorul auto a decedat. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor producerii accidentului rutier. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite