┼óipete de ajutor dintr-un apartament din Alba Iulia. Poli┼úia a intervenit ├«n for┼ú─â ┼či a re┼úinut un b─ârbat

0
0
Poli┼úist ├«njunghiat ├«n Timi┼č 18 iulie 2019 FOTO NEWS.RO
Oamenii legii au intervenit în forţă în apartament. Foto: Poliţia Română

Un bărbat din Alba Iulia a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a împiedicat-o pe fosta sa concubină să plece din locuinţa acestuia.

Luni, 4 iulie 2022, ├«n jurul orei 9,15, ├«n urma unui apel prin 112 f─âcut de o femeie din Alba Iulia, care a sesizat faptul c─â fiica sa este ├«mpiedicat─â s─â plece dintr-o locuin┼ú─â din municipiu, poli┼úi┼čtii de ordine public─â s-au deplasat la adresa indicat─â.

├Äntruc├ót nu s-a primit r─âspuns la apelul de a deschide u┼ča, iar din interior se auzeau ┼úipete de ajutor, poli┼úi┼čtii au intrat ├«n for┼ú─â ├«n locuin┼ú─â. ├Än interiorul apartamentului au fost identifica┼úi un b─ârbat de 27 de ani ┼či o femeie de 31 de ani.

Din primele cercet─âri a rezultat c─â, ├«n seara zilei de 3 iulie 2022, femeia s-ar fi deplasat la locuin┼úa fostului s─âu concubin, iar acesta ar fi amenin┼úat-o, agresat-o ┼či ar fi ├«mpiedicat-o s─â p─âr─âseasc─â apartamentul.

B─ârbatul a fost re┼úinut pentru 24 de ore sub aspectul s─âv├ór┼čirii infrac┼úiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violen┼úe ┼či amenin┼úare, urm├ónd ca ├«n cursul zilei mar┼úi, 5 iulie, s─â fie prezentat Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Alba Iulia, pentru dispunerea m─âsurilor legale.

Poli┼úi┼čtii au emis, fa┼ú─â de b─ârbat ┼či un ordin de protec┼úie provizoriu, prin care i-a fost interzis s─â se apropie de fosta sa partener─â.┬á

V─â mai recomand─âm:

Sta┼úiunea balnear─â construit─â de la zero ├«ntr-un ora┼č din Ardeal. C├ónd vor sosi primii turi┼čti FOTO

 

Poveste din vremurile ├«n care rom├ónii s─âraci trebuiau s─â cear─â voie ├«n scris, la prim─ârie, s─â-┼či cumpere ├«nc─âl┼ú─âminteUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite