Tânăr surprins cu două cuţite pe care a vrut să le introducă în sediul Judecătoriei Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuţitele confiscate de jandarmi
Cuţitele confiscate de jandarmi

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost surprins joi de jandarmii care asigură paza clădirii în care funcţionează Judecătoria Alba Iulia în timp ce încerca să intre în instanţă cu doă cuţite asupra el.

Tânărul a declarat că intrase în obiectivul de magistratură pentru a se interesa despre termenul unui proces al unui cunoscut. În momentul accesului, sistemele tehnice de securitate au semnalat existenţa unor obiecte metalice asupra acestuia, iar jandarmii i-au solicitat o explicaţie.

Bărbatul a justificat avertizările sistemului tehnic prin faptul că purta la gât un lanţ metalic, încercând prin aceasta să ascundă existenţa celor două cuţite asupra sa.  Jandarmii nu au acceptat motivarea venită din partea tânărului şi i-au solicitat acestuia supunerea la un control corporal preventiv, ocazie cu care au fost descoperite cuţitele.

În cauză au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale. J. Marius, în vârstă de 19 ani, domiciliat în oraşul Zlatna, judeţul Alba fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de port, fără drept, în locurile publice a cuţitului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite