Serghei Gorbunov, condamnat definitiv la 16 ani de închisoare de Curtea de Apel Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Serghei Gorbunov (foto centru)
Serghei Gorbunov (foto centru)

Sentinţa a fost dată, marţi, de Curtea de Apel Alba Iulia şi este definitivă. Gorbunov are de executat 16 ani de închisoare după ce l-a jefuit pe patronul unei case de schimb valutar din Deva.

Gorbunov a mai fost obligat de către instanţă să-i plătească victimei 50.000 de lei daune materiale şi 8.000 de lei daune morale. Totodată, instanţa a dispus ca, după executarea pedepsei, Serghei Gorbunov să fie expulzat de pe teritoriul României. "Primul termen de judecată în cauză la Curtea de Apel Alba Iulia a fost în 20.09.2011 iar inculpatul este judecat în stare de arest", a spus Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel.

Instanţa a respins ca nefondat recursul inculpatului menţinând astfel sentinţa pronunţată de Judecătoria Deva în acest caz. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă. La stabilirea pedepsei, Curtea de Apel Alba Iulia a ţinut cont şi de antecedentele penale ale lui Serghei Gorbunov. El are la activ mai multe atacuri asupra unor patroni de case de schimb valutar din Braşov şi Constanţa, fapte pentru care a şi fost condamnat la pedepse cu închisoarea.

Numele lui Serghei Gorbunov este legat şi de cazul jafului de la o casă de schimb valutar din Braşov, când doi oameni au fost împuşcaţi, iar al treilea a fost grav rănit. Serghei Gorbunov a devenit suspect în acest caz, dar ulterior ancheta s-a îndreptat către un alt basarabean, Serghei Gribenco.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite