Sediu din containere modulare pentru un post de poliţie comunal din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul post de poliţie de la Bucerdea Grânoasă
Noul post de poliţie de la Bucerdea Grânoasă

Poliţiştii din comuna Bucerdea Grânoasă, jdueţul Alba, îşi vor desfăşura activitatea într-un sediu nou, alcătuit din containere modulare, realizat într-o lună printr-o investiţie de peste 110.000 lei.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a finalizat lucrările de amenajare al noului sediu pentru Postul de Poliţie Bucerdea Grânoasă. Acesta este dotat cu aparatură modernă şi corespunde tuturor cerinţelor pentru desfăşurarea, în bune condiţii, a activităţilor poliţieneşti", a transmis IPJ Alba.

Noua construcţie a fost finalizată în termen de 30 de zile, este alcătuită din trei containere modulare şi dispune de toate dotările necesare desfăşurării activităţii poliţieneşti.

Investiţia, în valoare de 111.860 lei, a fost realizată de IPJ Alba din fonduri provenite de la Ministerul Afacerilor Interne, pe un teren pus la dispoziţie de către Primăria comunei Bucerdea Grânoasă.

În prezent, la Postul de Poliţie Bucerdea Grânoasă îşi desfăşoară activitatea doi poliţişti.

Potrivit comunicatului, IPJ Alba va continua modernizarea spaţiilor de lucru pentru poliţiştii din mediul rural şi pentru comunitatea pe care aceştia o deservesc. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite