Schimbări în structurile IPJ Alba: adjunct nou la Poliţia Alba Iulia, fostul şef revine la comandă în Cugir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Paul Şerban a fost împuternicit adjunct la Poliţia Alba Iulia
Traian Paul Şerban a fost împuternicit adjunct la Poliţia Alba Iulia

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba confirmă revenirea comisarului şef de poliţie Constantin Milu Todea la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir. Subcomisarul Traian Paul Şerban a fost împuternicit în funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar comisarul şef Cristian Dunca va ocupa funcţia de şef al Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase.

Potrivit unui comunicat al IPJ Alba, începând de marţi, 6 mai, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir revine comisarul şef de poliţie Constantin Milu Todea. Ofiţerul ocupă această funcţie din data de 22 martie 2012, iar în ultimele 12 luni a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Fostul comandant al Poliţiei Oraşului Cugir, subcomisarul de poliţie Traian Paul Şerban, a fost împuternicit, începând cu aceeaşi dată, 6 mai 2014, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile adjunctului şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe linie de investigaţii criminale.

La conducerea Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase a fost numit comisar şef de poliţie Cristian Dunca, ofiţer care până la data de 6 mai ocupat funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia pe linie de investigaţii criminale. Preluarea noilor atribuţii de către ofiţerii nominalizaţi a avut loc marţi, în cadrul unor şedinţe de lucru la care a participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

Comisarul şef Milu Todea revine după un an la comanda Poliţiei Oraşului Cugir

Un fost adjunct al IPJ Alba a obţinut daune morale de 25.000 de lei de la stat pentru că a fost reţinut ilegal

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite