Scandal în AUR. George Simion, acuzat de un deputat de „patriotism deşănţat”: „Beţia puterii i-a venit de hac”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Simion şi deputatul de Alba Daniel Rusu. Sursa Foto - Facebook
George Simion şi deputatul de Alba Daniel Rusu. Sursa Foto - Facebook

Un scandal fără precedent se derulează de câteva zile în organizaţia AUR Alba. Preşedintele partidului, George Simion, va fi prezent luni la Alba Iulia pentru a instala un nou preşedinte în locul deputatului Daniel Rusu.

Deputatul de Alba susţine că a luat hotărârea să plece din partid şi spune că în următoarea perioadă mai mulţi deputaţi şi chiar senatori vor pleca din AUR

Rusu a declarat că pe „Simion l-a cuprins beţia puterii”. Acesta a mai precizat că nu a cerut funcţii, ci că au fost alte cerinţe pe care Simion nu le-a respectat. Deputatul de Alba îl acuză pe acesta de o modalitate abuzivă şi dictatorială în ceea ce priveşte conducerea partidului. Rusu a mai precizat că nu va pleca spre PNŢCD, ci va merge către un partid de alternativă de dreapta.

În replică, preşedintele AUR, George Simion a spus că 12 deputaţi, printre care şi cel din Alba, au avut o serie de cerinţe printre care şi o garanţie scrisă că vor rămâne pe un loc eligibil de deputat şi la alegerile viitoare.

”Ne-am strâns mâna încă de acum două săptămâni cu Gheorghe Daniel Rusu. Acesta m-a anunţat cu privire la intenţia sa de a forma un nou grup parlamentar, să rupă şi alţi parlamentari AUR, purtând negocieri şi cu cei de la Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat ( PNŢCD ), dar şi cu cei de la Partidul Alternativa Dreaptă. Noi ne opunem traiseismului politic şi credem că dacă un parlamentar îşi părăseşte partidul ar trebui să îşi piardă şi statutul de parlamentar”, a afirmat Simion.

„Patriotism deşănţat de faţadă”

”Fără trădători”, aşa şi-a început preşedintele AUR, George Simion postarea în care a precizat că luni de ”la 19:00 avem reconstituirea Filialei Alba, la Hotel Cetate, în prezenţa maestrului Dorel Vişan”. ”Toţi cei care au avut probleme în ultimul an cu organizaţiile locale sunt rugaţi să îmi scrie ca să putem elimina profitorii din rândurile noastre”, a mai susţinut preşedintele AUR.

În ultimele zile, deputatul de Alba a avut mai multe postări pe pagina sa de Facebook, care au lăsat să se înţeleagă că între el şi preşedintele formaţiunii politice ar exista disensiuni. Duminică dimineaţa, 1 mai, Daniel Gheorghe Rusu a scris pe Facebook că „din păcate George nu mai este acelaşi! Beţia puterii i-a venit de hac!”.

”Aici eram cel mai bun pentru ei! Îmi ridicau osanale şi se mândreau cu mine în toată ţara! Ne puteţi număra pe degetele de la o mână! Eram primar, prieten şi tutore! Eram doar noi! Eram pe vremea când alţi băgători în seamă nici nu-l cunoşteau! Îl ajutam pentru că atunci credeam în el şi în lupta lui! Acuma totul s-a schimbat! Bani si interese! Aroganţă şi manipulare! Restul este un patriotism deşănţat de faţadă! Din păcate, George nu mai este acelaşi! Beţia puterii i-a venit de hac! Voi continua lupta pentru aceleaşi valori şi principii alături de toţi cei care se vor alătura mie!”, a transmis Daniel Rusu.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Aurul Mov. Micii agricultori trec pe lavandă: „Afacere foarte profitabilă“

 

Cum era controlată prostituţia din Alba Iulia în urmă cu peste 100 de ani

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite