Scandal cu bâte şi o drujbă între două familii din Roşia Montană. Trei bărbaţi au fost reţinuţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii s-au agresat cu bâte şi au utilizat chiar şi o drujbă. Foto: captura video Facebook
Oamenii s-au agresat cu bâte şi au utilizat chiar şi o drujbă. Foto: captura video Facebook

Un scandal între mai multe persoane a avut loc sâmbătă, 27 martie. Poliţia a reţinut trei persoane care s-au agresat cu bâte. Unul dintre ”combatanţi” a folosit chia şi o drujbă.

O femeie implicată în conflict a filmat scandalul şi a postat imaginile pe Facebook. Printre cei implicaţi au fost şi rude ale primarului din Roşia Montană.

Potrivit IPJ Alba, trei bărbaţi, de 30, 51 şi 56 de ani, toţi din localitatea Dăroaia, comuna Roşia Montană, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru lovirea sau alte violenţe şi ameninţare.

   

Aceştia ar fi lovit şi ameninţat pe alte două persoane, pe fondul unor neînţelegeri privind posesia unui teren.

   

La data de 28 martie 2021, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de trei bărbaţi, de 30, 51 şi 56 de ani, toţi din localitatea Dăroaia, comuna Roşia Montană, care sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

În sarcina acestora sa reţinut faptul că, în după-amiaza zilei de 27 martie 2021, ar fi lovit cu o bară metalică şi o bucată de lemn şi ar fi ameninţat pe un bărbat şi o femeie, pe fondul unui conflict spontan, privind posesia unui teren.

În cursul zilei de luni, 29 martie 2021, reţinuţii vor fi prezentaţi în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Povestea angajatei care a furat 1 milion de euro din conturile CEC şi i-a donat la biserici. A vrut să se răzbune pe şefi

Cum acţiona securitatea comunistă pentru a-i influenţa pe cei care criticau regimul. Cum se derula o avertizare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite