Revelioane în stradă cu focuri de artificii la Sebeş, Blaj şi Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile din Sebeş, Blaj şi Alba Iulia vor organiza în ultima zi din 2016 evenimente de marcare a trecerii în noul an. Vor fi doar focuri de artificii, fără concerte sau alte manifestări de acest gen.

Pentru a sărbători trecerea în anul 2017, Primăria Sebeş îi invită pe locuitorii oraşului, în data de 31 decembrie 2016, la ora 24.00, în parcul din faţa primăriei, locaţia care a devenit simbolică, la Sebeş, pentru evenimentele acestei ierni. Momentul festiv al numărătorii inverse va fi urmat de un foc de artificii. Participanţii la eveniment vor primi în dar calendare conţinând fotografii reprezentative ale oraşului.

Primăria Municipiului Blaj va oferi şi în acest an tradiţionalul foc de artificii la trecerea dintre ani. Anul 2017 va fi întâmpinat de mii de blăjeni, pentru al doilea Revelion consecutiv, în Piaţa 1848, locul de întâlnire ce se doreşte a deveni tradiţional pentru cei care vor să păşească în noul an alături de comunitate. Autorităţile promit un foc de artificii spectaculos, ce va dura aproximativ 15 minute.

În noaptea de Revelion din acest an şi locuitorii din Alba Iulia sunt invitaţi să petreacă momentul de trecere dintre ani asistând la focurile de artificii organizate de Primăria municipiului, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina. Potrivit reprezentantului administraţiei locale, la fel ca în ultimii ani, la ora 0.00 va începe un show pirotehnic pe o coloană sonoră adecvată momentului festiv. Cei prezenţi vor primi în dar calendare.

Citiţi şi:

Mărturii cutremurătoare din Zarca Aiudului, închisoarea în care comuniştii au omorât sute de deţinuţi politici

„Cugireana“, cel mai lung tren de navetişti din Europa, transporta zilnic 7.000 de oameni la fabrica de armament

Revolta de la Cugir, din decembrie 1989: clădiri şi maşini incendiate, doi miliţieni linşaţi de mulţimea înfuriată

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite