Propuneri de arestare preventivă pentru patru interlopi din Alba Iulia UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Alba Iulia în urma unui scandal produs în urmă cu o săptămână într-un bar din oraş. Pentru alţi trei tineri implicaţi au fost formulate propuneri de arestare în lipsă.

UPDATE: Procurorii din Alba Iulia au decis vineri să îl cerceteze în libertate pe tânărul reţinut de poliţişti. Magistraţii au decis, însă, să solicite arestarea în lipsă a unuia dintre cei trei bărbaţi care mai sunt cercetaţi penal în acest caz.

Tânărul reţinut joi (T.I.S., de 21 de ani, din Alba Iulia) este acuzat de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. A fost implicat într-un scandal ce a avut loc pe bulevardul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia, în noaptea de 18/19.08.2011, la care au participat mai multe persoane.

Tânărul va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

„Faţă de alte 3 persoane implicate în scandal, 3 bărbaţi cu vârste cuprinse  între 21 şi 35 de ani, toţi din Alba Iulia, care în prezent se sustrag cercetărilor, Poliţia Municipiului Alba Iulia va formula, în cursul zilei de azi, 26.08.2011, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, propuneri de arestare preventivă în lipsă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice“, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Scandalul de acum o săptămână a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie. În conflict s-au antrenat treptat şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite