Primăria Alba Iulia concesionează serviciul de iluminat public. Contractul este de 3 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Primăria Alba Iulia a finalizat procedura de atribuire prin licitaţie a serviciului de întreţinere a iluminatului public din oraş. Contractul a fost câştigat de firma Flash Lightning Services din Bucureşti şi va fi suspus aprobării Consiliului local.

Societatea Flash Lightning Services face parte din grupul de firme Flash Group ce aparţine omului de afaceri Bogdan Gabriel Sandu. Delegarea de gestiune a contractului se va decide în şedinţa Consiliului local de săptămâna viitoare şi va avea o perioadă de 10 ani, cu posibilitate de prelungire cu încă 5 ani. Valoarea contractului se ridică la 11,6 milioane de lei fără TVA, respectiv aproape 3 milioane de euro.

Administraţia locală din Alba Iulia nu mai are un contract de gestiune a serviciului de iluminat public din anul 2008, când a expirat înţelegerea cu firma Luxten Lighting. Reparaţiile din ultimii ani s-au realizat prin comenzi la Luxten Lighting şi la firme locale, situaţie care nu a permis modernizarea reţelei existente şi extinderea pe noile străzi din oraş.

În afară de suma implicată de contractul de delegare a serviciului, administraţia locală va finaţa cu 6,6 milioane de lei, fără TVA, modernizarea şi realizarea unui dispecerat de monitorizare şi comandă a serviciului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite