Peste 1.000 de laptopuri distribuite de IŞJ Alba în 26 de şcoli pentru a fi folosite la orele remediale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laptopurile au ajuns în 26 de şcoli din judeţ. Foto: IŞJ Alba
Laptopurile au ajuns în 26 de şcoli din judeţ. Foto: IŞJ Alba

Peste 1.000 de laptopuri, în valoare de aproape o jumătate de milion de lei, au fost distribuite mai multor unităţi de învăţământ de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Alba pentru a fi folosite în cadrul activităţilor remediale derulate în sistem online de către elevi

"În perioada martie-aprilie 2021, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a distribuit unităţilor de învăţământ din judeţ 1.192 laptopuri HP 255 G8 în valoare de 497.192 lei. Acestea au fost furnizate în cadrul Proiectului privind învăţământul secundar-ROSE, finanţat prin acordul de împrumut semnat între Guvernul României şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare", se menţionează într-un comunicat transmis de Inspectoratul Şcolar,  semnat de purtătorul de cuvânt al ISJ, Gabriela Gâlea.

Potrivit acesteia, laptopurile au fost distribuite unui număr de 26 de unităţi de învăţământ din judeţ înscrise în programul ROSE. Ele vor fi folosite de elevii înscrişi în acest program în cadrul activităţilor remediale derulate în sistem online.

"Această acţiune continuă seria celor prin care Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba vizează asigurarea accesului tuturor elevilor la un învăţământ de calitate", mai precizează Gabriela Gâlea.

Vă mai recomandăm să citiţi

 

Proiect de 14 milioane de euro iniţiat de Primăria Alba Iulia, blocat după ce un ofertant a câştigat la CNSC şi în justiţie

 

Un şofer fotografiat că ar fi aruncat deşeuri a scăpat de amendă din cauza incompetenţei unor poliţişti locali

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite