Persoană grav rănită într-un accident pe DJ 107 - Alba. A fost solicitat un elicopter SMURD

0
Publicat:

O persoană a fost grav rănită într-un accident produs joi între un autoturism şi un camion pe DJ 107, pe raza localităţii Cetatea de Baltă din județul Alba. Traficul rutier este oprit în zonă., potrivit Agerpres.

Elicopter SMURD. FOTO arhivă Florin Busuioc
Elicopter SMURD. FOTO arhivă Florin Busuioc

Din cauza riscului producerii unui incendiu, la locul accidentului au intervenit pompieri militari din Blaj şi Târnăverni, judeţul Mureş, 

„Garda de intervenţie Blaj intervine în cooperare cu Detaşamentul Târnăveni la un accident rutier pe DJ 107, pe raza localităţii Cetatea de Baltă. Din primele informaţii, ar fi vorba despre un accident produs între un autoturism şi un camion. Şoferul autoturismului, posibil încarcerat. Există pericol de producere a unui incendiu", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

A fost solicitat inclusiv un elicopter SMURD de la Târgu Mureş

 În sprijinul echipajelor ajunse la Cetatea de Baltă, au fost trimise un echipaj de descarcerare de la Târnăveni şi două echipaje medicale, de prim ajutor.

Traficul rutier este oprit pe DJ 107, pe raza localităţii Cetatea de Baltă, a precizat Poliţia.

Amintim că, tot joi, un poliţist rutier a fost rănit în timp ce desfăşura activităţi de dirijare a traficului într-o intersecţie din Alba, după ce a fost lovit de o maşină condusă de o femeie, potrivit Agerpres.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite