Patru inculpaţi condamnaţi de Judecătoria Aiud la închisoare pentru falsificare de monedă şi înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au fost condamnate, de Judecătoria Aiud, la pedepse cu închisoarea pentru înşelăciune şi falsificare de monedă. Cea mai grea sentinţă este de 7 ani şi 8 luni cu executare. Inculpaţii sunt acuzaţi că au falsificat bancnote de 100 de lei şi le-au plasat în diferite locuri, în special în pieţe.

Sentinţa a fost pronunţată la sfârşitul lunii noiembrie 2013 şi poate fi atacată cu recurs. Inculpaţii sunt acuzaţi că au falificat bancnote de 100 de lei pe care le-au plasat la persoane, în special în pieţe agroalimentare, care nu îşi dădeau seama că sunt falsificate. Dosarul a fost trimis în jduecată în aprilie 2013. 

”Condamnă inculpatul Filipescu Ciprian Lucian la 2 ani şi 2 luni închisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 5 ani. Condamnă inculpatul Pop Lucian Cosmin la 2 ani şi 1 lună închisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 4 ani şi 10 luni. Condamnă inculpatul Grad Andrei Alexandru la 1 ani şi 10 luni închisoare cu supendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 4 ani. Condamnă inculpatul Cenuşă Cristian la 7 ani si 8 luni închisoare cu executare”, se afirmă în minuta sentinţei de la Judecătoria Aiud.

Inculpatul care a primit cea mai mare pedeapsă, Cenuşă Cristian, a mai fost condamnat în 2007 la Judecătoria Cîmpeni, la 6 luni de închisoare pentru furt calificat. Instanţa l-a mai obligat atunci la tratament medical psihiatric. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite