Patriotism extrem. Suporter bătut cu un tac de biliard pentru că ar fi susţinut că România nu mai are şanse la Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut, miercuri seară, cu un tac de biliar de un alt bărbat, din cauză că ar fi susţinut că naţionala de fotbal a România nu mai are nicio şansă la Euro 2016 după remiza din meciul cu Elveţia, agresorul fiind acum cercetat de poliţişti pentru lovire şi alte violenţe.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveţ, a declarat, joi, pentru News.ro, că cei doi bărbaţi se aflau într-un bar din Alba Iulia, iar la un moment dat între cei doi a izbucnit o discuţie în contradictoriu privind şansele echipei naţionale de fotbal de a ajunge în optimile Campionatului European.

Astfel, unul dintre bărbaţi, în vârstă de 45 de ani, nu a fost de acord cu părerile amicului său privind evoluţia echipei de fotbal şi l-a lovit de mai multe ori în cap cu un tac de biliard.

Bărbatul bătut a sesizat ulterior jandarmii care l-au prins pe agresor, acesta părăsind între timp barul în care se produsese incidentul. 

”Se pare că opinia victimei potrivit căreia naţionala de fotbal nu mai are şanse de promovare din optimile Campionatului European l-au făcut să o lovească de mai multe ori, având nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul agresat a fost transportat la UPU Alba Iulia”, a mai spus Jurcoveţ.

Agresorul este cercetat în prezent de poliţiştii din Alba Iulia pentru lovire şi alte violenţe.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în compania selecţionatei Elveţiei, pe arena Parc des Princes, în etapa a doua a grupei A de la Campionatul European.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite