Ororile din „casa sfântă” de la Eremitu. Guru „Atotputernicul pe Pământ” a dispărut după condamnare. Orgii cu studente şi eleve de liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eusebiu Sebastian Apostolache pe vremea când se considera ”Atotputernicul pe pământ”. Foto: click.ro
Eusebiu Sebastian Apostolache pe vremea când se considera ”Atotputernicul pe pământ”. Foto: click.ro

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, fost profesor de teatru, muzician, coregraf, fost colaborator al Operei din Viena, este urmărit la nivel internaţional de zece luni în baza unui mandat de executare a unei pedepse de 9 ani de închisoare.

Eusebiu Sebastian Apostolache, autointitulat „Atotputernicul pe pământ”, a fost judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor în formă continuată. Hotărârea definitivă a fost pronunţată în 26 noiembrie 2021.

Bărbatul a format o sectă în care, timp de opt ani, a racolat studente de la Facultatea de Arte din Târgu Mureş, dar şi eleve de liceu. 

Astfel, în cursul anului 2008, în calitate de lider principal, a pus bazele unei grupări sau secte supranumită Cercul, asemănătoare cu altele având aceleaşi ideologii ca şi cea condusă de Bhakwan Sri Rajneesh alias Osho şi care avea drept scop racolarea unor tinere, aservirea totală fizică/sexuală şi psihică a acestora în condiţiile impuse de inculpat, sub pretextul că doar astfel puteau evolua spiritual şi vor avea o viaţă fericită. Locuinţa acestuia din localitatea Eremitu, judeţul Mureş, era cunoscută drept ”casa sfântă”.

Bărbatul a fost ajutat de o fostă angajată a Facultăţii de Arte din Târgu Mureş, Kelemen Nuşa Anna, care racola studente pentru grupare. Aceasta a fost condamnată la 8 ani de închisoare, fiind, de asemenea, căutată cu mandat internaţional.

Femeia devenea treptat confidenta lor, le sfătuia raportat la problemele cotidiene şi le descria maniera prin care puteau să se apropie de divinitate, să aibă o viaţă fericită, prin orgasm sexual. Acestea erau instruite, odată ce deveneau interesate, să citească Biblia şi zilnic, la ora 12 noaptea, să aprindă o lumânare şi să se roage spunând de trei ori rugăciunea Tatăl nostru, dezbrăcate complet, apoi să se masturbeze pentru a avea orgasm. 

guru sebastian dosar

În acest răstimp, intervenea „guru” Sebastian, telefonic sau prin intermediul femeii şi le felicita pentru performanţele de a avea orgasme repetate. Odată ce acestea treceau prin această etapă a iniţierii, erau duse în diverse locaţii unde se afla şi inculpatul, aşa-zise sfinte, de exemplu casa sfântă din localitatea Eremitu sau chiar la Viena, unde se continua îndoctrinarea lor, potrivit rechizitoriului.

Victime drogate cu substanţe necunoscute

Ritualurile deveneau comune şi al acestea se adăugau actele sexuale în grup cu inculpatul sau actele de lesbianism, în condiţii de supunere totală faţă de inculpat care  le spunea şi ce să mănânce, când să se tundă, când să îşi taie unghiile, unde au voie să plece, dacă să ia legătura sau nu cu propriile familii, ce să bea, fiind inclusiv drogate cu o serie de substanţe necunoscute, probabil cristale, care li se puneau în apa de băut şi care le dădeau tot timpul o stare de moleşeală, ameţeală, fiind obligate, cele cu venituri, să contribuie şi la cheltuielile casei, să cumpere anumite bunuri pentru liderul spiritual sau să participe la lucrările care se efectuau. 

Victimele erau obligate să îi raporteze tot ceea ce făceau, fiind de asemenea obligate a întreţine relaţii sexuale cu bărbatul, acesta devenind nervos dacă victimele reclamau dureri, în condiţiile în care în urma tuturor practicilor sexuale la care erau supuse, persoanele vătămate resimţeau o durere foarte puternică în timpul actului sexual. 

UPDATE Nuşa Kelemen (foto jos) ar fost găsită moartă, într-o pădure din Germania. Potrivit jurnalmigrant.com, un craniu uman găsit în luna ianuarie a acestui an, în pădurea dintre localităţile germane Bruttig şi Treis-Karden (Renania-Palatinat) a fost identificat de criminaliştii germani de la Kriminalpolizei ca aparţinând Annei Nusa Kelemen, o femeie de naţionalitate română în vârstă de 51 de ani, rezidentă în Treis-Karden.

Câinii poliţiei au găsit apoi alte oseminte ale scheletului femeii pe o pantă abruptă, adiacentă potecii forestiere. Potrivit informaţiilor cotidianului WochenSpiegel, femeia decedată se numea Anna Nusa Kelemen, născută în România, care a avut locuit ultima oară în localitatea Treis-Karden. Ceea ce nimeni nu bănuia iniţial, era cine era cu adevărat femeia descrisă ca fiind o persoană drăguţă şi prietenoasă.

guru sebastian dosar

„Cu cât obedienţa lor era mai mare, cu atât avansau mai mult pe scara spirituală, ajungând mai aproape de divinitate şi având protecţie avansată, iar dacă îndrăzneau să se revolte sau să plece, erau ameninţate direct sau indirect de inculpaţi, în special de inculpata Papai Marta care avea rolul de zbir, spunându-le că dacă vor pleca, cineva din familia lor va păţi ceva, că datorită rugăciunilor inculpatului supravieţuiesc membrii familiei şi că nu sunt recunoscătoare pentru harurile primite”, se mai afirmă în documentul procurorilor. 

Papai Marta a fost condamnată la 7 ani şi 6 luni de închisoare. În dosar a mai existat o inculpată, Sinoai Ildiko, care a încheiat un acord de reucnoaştere a vinovăţiei şi a primit 2 ani şi 7 luni cu suspendare.

Excursie la Viena

„Referitor la persoana vătămată (...), după racolarea de către inculpata Kelemen în anul 2008, pe când era studentă în ultimul an la Universitatea de Arte din Târgu-Mureş, a fost supusă unui ritual de masturbare împreună cu inculpata Kelemen, la domiciliul acesteia din Târgu-Mureş, de pe strada Parângului, unde locuia cu fiica sa, finalizat cu orgasm, apoi, după ce l-a cunoscut pe inculpatul Apostolache şi pe prietena acestuia, a acceptat să plece la Viena. Au călătorit împreună, fiind însoţiţi şi de fiica inculpatei Kelemen. Acolo, s-au cazat în două apartamente unde au stat 6 zile, la un moment dat rămânând singură cu inculpatul şi acceptând să întreţină relaţii sexuale cu acesta, deşi era virgină.

dosar guru

Foto: Poliţia Română

I s-a spus că trupul lui e un recipient vizitat de entităţi superioare denumite Cehovi şi de spiritul lui Isus, Cehov 1, dar şi de entităţi negative, ei repartizându-i-se Cehov 7 care o va proteja. Persoanei vătămatei s-a transmis de inculpat că va trebui să se roage zilnic la ora 00.07, să se dezbrace complet şi să se masturbeze pentru a avea orgasm, un pas necesar în evoluţia sa spirituală, mai ales că alături de ea e spiritul Rahelei, femeia păun, fiind verificată telefonic de Kelemen Nuşa dacă respectă întocmai îndrumările inculpatului”, se mai susţine în anchetă, referitor la una dintre cele trei victime care apar în dosar.

”Casa sfântă” de la Eremitu

Una dintre victimele din dosar a declarat în faţa anchetatorilor ce se întâmpla la casa din Eremitu şi în ce stadiu de îndoctrinare se aflau fetele care locuiau alături de ”maestru”. 

„La finele anului 2014, aceasta (n.r. una dintre fete) s-a mutat la Eremitu, fiind familiarizată cu învăţăturile profetului Osho şi obligată să participe la ritualurile zilnice care începeau cu un duş, apoi aprinderea unei lumânări la ora 24.00. Urma dezbrăcarea şi introducerea în vagin a unui fir cu pietre semipreţioase, pentru a le purifica. Toate femeile participante se supuneau acestui ritual, la solicitarea inculpatului, apoi se rugau în gând Tatăl nostru în ordinea stabilită tot de inculpat, se ridicau în ordinea în care s-au rugat şi îl sărutau pe inculpat, iar, după acel sărut, acesta lua paharul şi după ce divinitatea îi spunea să dea viaţă, începea ritualul sexual care consta în sex în grup, inculpatul întreţinând relaţii intime cu fiecare femeie, până la orgasm, în aceeaşi ordine în care s-au rugat. După ce termina, le cererea acestora să întreţină acte de lesbianism, să se satisfacă una pe cealaltă în timp ce el le privea şi se masturba, finalizând cu ejacularea şi împărţirea fluidului astral”, potrivit sursei citate.

dosar guru

Foto: Poliţia Română

Minoră crescută în sectă

Şocant în cazul lui Kelemen Nuşa Anna este faptul că aceasta şi-a introdus chiar şi propriia fiica în sectă, încă de la vârsta de 12 ani, fiind exploatată sexual de „guru” Sebastian până la maturitate. Fata a devenit atât de îndoctrinată, încât în timpul liceului şi-a convins mai multe prietene să ia parte la orgiile sexuale din „casa luminată” cum era numită locuinţa în care secta îşi avea sediul principal.

Detaliile din anchetă sunt compleşitoare. Fata a crescut, practic, în interiorul Cercului şi avându-l pe guru Sebastian drept părinte spiritual, confident, îndrumător, respectiv iubit, încă de la o vârstă foarte fragedă, de 12 ani. 

„Din relatările persoanelor vătămate şi ale unei martore s-a stabilit că aceasta a participat la circa 53 de acte sexuale cu Apostolache care i-au creat o atitudine perpetuă de obedienţă faţă de  acesta din urmă, acceptând, la sfatul acestuia, să recruteze şi alte minore în cadrul Cercului, după cum a rezultat din declaraţiile martorelor enunţate. Întreaga poveste a durat până în septembrie 2016, când au intervenit poliţiştii şi procurorii DIICOT. Cei trei condamnaţi cu executare au fost obligaţă să plătească în solidar câte 30.000 de euro fiecăreia din cele trei victime.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Mumia de Ibis de la Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia, veche de peste 2.600 de ani

Dosar complex de corupţie, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, retrimis la DNA. Pionul principal: un fost primar din Sibiu cu avere uriaşă

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite