O româncă stabilită în SUA își caută sora de care s-a despărțit în urmă cu peste 20 de ani. Ultimele informații au legătură cu Alba Iulia

0
Publicat:

O româncă în vârstă de 35 de ani, care locuiește alături de soțul ei în California, în Statele Unite ale Americii, își caută sora de care s-a despărțit în urmă cu peste 20 de ani.

Raluca Fisher în urmă cu 25 de ani FOTO Ray Fisher
Raluca Fisher în urmă cu 25 de ani FOTO Ray Fisher

Raluca Fisher are ultimele informații despre sora ei vitregă în legătură cu Alba Iulia, unde aceasta ar fi ajuns alături de mamă pentru a studia dreptul la Universitatea ”1 Decembrie 1918”.

Tatăl ei, un medic pediatru din Satu Mare pe nume Petru Ștepca a avut două fete cu două femei diferite. Prima născută a fost Anca Ștepca, sora mai mare. Dintr-o altă relație s-a născut Raluca, la o diferență de aproximativ 5-7 ani. La un moment dat, mama Ralucăi a decedat de cancer, iar fata a fost crescută de tată. Ulterior și tatăl a murit tot din cauza acestei boli.

Bunica i-a interzis să i-a legătura cu sora ei

În acel moment, Anca și mama ei, care ar fi fost profesoară, au vândut casa și au plecat din Satu Mare către Alba Iulia, a povestit Ray Fisher, soțul Ralucăi, pentru alba24.ro. Raluca a rămas cu o bunică care i-ar fi interzis să aibă orice legătura cu sora sa sau cu familia acesteia, aflată la Alba Iulia.

Raluca Fisher, alături de soțul ei în SUA FOTO Ray Fisher
Raluca Fisher, alături de soțul ei în SUA FOTO Ray Fisher

Raluca știe că Anca ar fi urmat cursurile facultății de Drept din cadrul Universității din Alba Iulia și ar fi absolvit undeva între anii 2003 – 2006, însă nu știe dacă Anca mai purta numele de Ștepca sau nu. De asemenea nu mai știe dacă Anca a rămas în Alba Iulia, sau după ce a terminat facultatea s-a mutat.

Anii au trecut, iar Raluca a încercat să o găsească pe Anca, dar fără rezultat. În 2020 l-a cunoscut online pe Ray Fisher un american de 45 de ani, iar în 2021 s-au căsătorit.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite