O femeie a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată după ce s-a certat cu concubinul. Ce a păţit la final după ce s-a constatat că apelul era fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

O femeie din Alba Iulia a fost amendată cu 5.500 de lei după ce a alertat fals autorităţile. Aceasta a sunat pe 112 şi a spus că este lipsită de libertate, într-o casă din oraş.

Ulterior şi-a închis telefonul şi nu a mai putut fi contactată. La căutarea ei au participat 20 de poliţişti şi jandarmi. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 noiembrie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o femeie de 28 de ani, din Alba Iulia, care, în seara zilei de 3 noiembrie a efectuat un apel, la SNUAU 112 şi a anunţat că este lipsită de libertate, într-o casă din oraş, spunând că nu cunoaşte adresa.

Femeia şi-a dat un nume fals, iar ulterior efectuării apelului şi-a închis telefonul. La activităţile de verificare a celor reclamate şi de localizare a apelului şi a apelantei, au fost implicaţi 16 poliţişti şi 4 jandarmi, care au fost sprijiniţi de poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale şi de cei ai Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiei Alba Iulia.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că s-a certat cu concubinul său, care ar fi înşelat-o şi, pe fondul supărării şi pentru a se răzbuna pe acesta, a sunat la 112. 

Poliţiştii au sancţionat-o contravenţional, pentru apelare abuzivă şi alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie, cu amendă în valoare de 5.500 de lei, conform prevederile OUG 34 din 2008.   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite