Două persoane rănite, după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism pe o stradă din Sibiu

0
Publicat:

Două persoane au fost transportate la spital joi noaptea, în urma unui accident produs între un autoturism şi o ambulanţă care se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase pornite, pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu, potrivit Agerpres.

 Ambulanță. FOTO Inquam Photos
Ambulanță. FOTO Inquam Photos

Echipajul medical era în misiune în momentul impactului.

„Ambulanţa circula în regim prioritar, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, transportând un pacient, adult. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 39 de ani. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii evenimentului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Pacientul din ambulanță a fost preluat de către un echipaj ISU și dus la UPU, la fel şi o femeie din autoturismul implicat în accident.

„Cei doi răniţi, pacientul de 36 de ani din ambulanţă şi şoferiţa autoturismului, de 39 de ani, au fost transportaţi la spital de două echipaje SMURD”, precizează Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Membrii echipajului SAJ nu au suferit vătămări corporale în urma incidentului.

Amintim că, la începutul lunii mai a avut loc un accident similar în vVâlcea, unde a avut loc o coliziune între un autoturism și o ambulanță pentru victime multiple. În total șase persoane, printre care o gravidă, au fost implicate atunci în accident.

În urmă cu o lună, o ambulanță din Vaslui care transporta un pacient la spital a derapat și a ajuns într-un gard.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite