Mascaţi cu cagule au intrat într-o casă şi l-au tâlhărit pe proprietar. În final au ajuns în arestul poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv. Foto arhivă Adevărul
Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv. Foto arhivă Adevărul

Doi tineri au fost arestaţi preventiv după ce au tâlhărit un bărbat, de la care au sustras două telefoane mobile.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au identificat şi reţinut doi tineri, de 19 şi 23 de ani din Cugir, care sunt bănuiţi de săvârşirea unei fapte de tâlhărie, în legătură cu care poliţia a fost sesizată în seara zilei de 3 martie 2022. 

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, la data de 3 martie 2022, în jurul orei 21,30, având feţele acoperite, ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat de 65 de ani din comuna Ighiu, i-ar fi cerut banii şi l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă. 

Pentru că victima ar fi refuzat să le dea banii, cei doi l-ar fi agresat, iar ulterior l-ar fi deposedat de două telefoane mobile după care ar fi părăsit locuinţa acestuia.

În cursul zilei de sâmbătă, 5 martie, cei doi tineri (Sergiu A. şi  Alexandru S.) au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru tâlhărie calificată. Poliţiştii au recuperat cele două telefoane mobile. 

Vă mai recomandăm:

 

Dosar penal în cazul a trei monumente istorice cumpărate de o fundaţie maghiară cu documente suspecte de fals

 

Jurista unui spital, pedepsită de şefi să lucreze într-un spaţiu insalubru şi neîncălzit pentru că a reclamat probleme în instituţie. Ce au decis judecătorii

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite