Managerul centrului Zen Gym din Alba Iulia rămâne în arest. Dragoş Feisan va sta după gratii cel puţin 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul centrului de fitness Zen Gym din Alba Iulia, Feisan Dragoş Ionuţ, a rămas în arest preventiv până cel puţin la sfârşitul lunii ianuarie. Curtea de Apel Bucureşti a respins în 30 decembrie 2014 contestaţia inculpatului la decizia de arestare pronunţată de Tribunalul Bucureşti în 18 decembrie 2014.

Contestaţia lui Dragoş Ionuţ Feisan la decizia de arestare preventivă a fost respinsă de Curtea de Apel Bucureşti, în şedinţa de pe 30 decembrie 2014. Astfel, Feisan rămâne în arest.

„În temeiul art.425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b rap. la art. 203 alin. 5 şi art. 204 din Codul de procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Feisan Dragoş Ionuţ împotriva încheierii de şedinţă din data de 18 decembrie 2014 din Camera de consiliu a Tribunalului Bucureşti - Secţia I Penală în dosarul nr. 44399/3/2014. În temeiul art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală obligă pe contestator la plata către stat a sumei de 200 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în Camera de consiliu, astăzi 30.12.2014”, se afirmă în minuta Curţii de Apel Bucureşti.

Dragoş Ionuţ Feisan a fost reţinut de procurori de la DNA Bucureşti în 17 decembrie 2014, ulterior el fiind arestat preventiv prin decizie a Tribunalului. Bărbatul este acuzat, în principal, de infracţiuni de fraudă cu fonduri europene.

Tot în arest preventiv se află, din 29 septembrie 2014, Florian Dănuţ Farcaş, fost director al Oficiului pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Alba. În cazul acestuia, mandatul expiră în 26 ianuarie 2015 dar, cel mai probabil, procurorii vor solicita prelungirea mnăsurii de arestare.

Potrivit procurorilor DNA, Dragoş Ionuţ Feisan este acuzat de: constituirea de grup infracţional organizat, conflict de interese, dare de mită, trafic de influenţă, complicitate la evaziune fiscală, complicitate la spălare de bani, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei, schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor obţinute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei, înşelăciune, complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Managerul centrului de fitness Zen Gym din Alba Iulia, reţinut de procurorii DNA. Dragoş Feisan este acuzat de fapte de corupţie cu fonduri europene

Audieri la DNA Alba Iulia în dosarul de corupţie de la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale

Fostul director al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Alba, Florian Farcaş, reţinut de procurori

Faptele dosarului de fraudă de la Centrul de Investiţii Rurale Alba. Fost director cu vilă construită din bani de la UE - referatul procurorilor DNA

Percheziţii DNA în Alba într-un dosar de corupţie. Sunt vizate infracţiuni de fraudă din fonduri europene

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite