„Mă, ăla vine pe contrasens“. Cum a evitat un şofer o maşină care circula din sens opus pe autostrada Sibiu - Orăştie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer care circula pe autostrada Sibiu - Orăştie, în zona oraşului Sebeş din Alba, a filmat o maşină care circula pe contrasens. Incidentul nu a avut urmări grave, doar pentru că şoferii care circulau regulamentar au reuşit să evite un posibil accident, mai ales că era ceaţă.

Autoturismul care circula pe contrasens, în condiţii de ceaţă ar fi putut provoca o adevărată tragedie. Şoferul vinovat nici măcar nu pare să-şi fi dat seama că circulă pe banda greşită, rulând cu viteză pe lângă parapeţii despărţitori de pe mijlocul autostrăzii. 

Unul dintre şoferii care circulau regulamentar a filmat maşina şi a publicat filmul pe o reţea socială. Acesta a rămas şocat când a văzut că autoturismul vine pe contrasens şi după câteva secunde de tăcere a reuşit doar să spună: ”Măi, ăla vine pe contrasens!”. 

El a publicat video-ul pe o reţea socială, cu comentariul: ”Aşa se circulă la Sebeş pe autostradă. Atenţie la nebuni. Era să ne omoare”. Incidentul a fost filmat în 27 decembrie 2015. Dacă va fi prins pe baza imaginilor video, şoferul inconştient se va alege cu permisul suspendat şi cu o amendă usturătoare.

Alba IuliaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite