„Logan Club Alba” a aniversat un an de existenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru membrii “Logan Club Alba”, duminică, 16 mai, a fost zi aniversară. Au sărbătorit un an de la înfiinţare. Organizatorul evenimentul festiv, albaiulianul Ioan Uleşan, şi ceilalţi membrii ai clubului, ar fi vrut ca acest moment să se desfăşoare în aer liber, la iarbă verde, dar din cauza timpului nefavorabil, au fost nevoiţi să-şi dea întâlnire  într-un restaurant din municipiul reşedinţă de judeţ.

“Ideea în sine, e să comunicăm permanent, să ne informăm cu privire la tot ce înseamnă Dacia Logan, respectiv unde se găsesc piese de schimb mai ieftine, care spălătorii auto aplică tarife convenabile şi servicii de calitate, cum se pot aduce îmbunătăţiri la autoturisme, să schimbăm opinii vizavii de problemele pe care le avem cu maşinile”, ne-a declarat Ioan Uleşan.

Însoţiţi de neveste şi copii, membrii clubului au  discutat ceasuri bune despre proiectele de viitor, dar nu au uitat de momentul aniversar, care a culminat cu aducerea unui tort preparat de d-na Adriana, soţia albaiulianului. “O viaţă avem şi trebuie să o trăim cum se cuvine, să ştim să îmbinăm utilul cu plăcutul”, ne-a spus doamna Adriana.

image

Printre cei prezenţi la eveniment, l-am întâlnit pe cunoscutul comentator de fotbal Radu Anghel Barna, de la Radio România Actualităţi. “Ideea înfiinţării acestui club mi se pare foarte inspirată, pentru că în ziua de azi fără informaţie eşti un om mort, or clubul nostru oferă informaţii dintre cele mai utile despre Dacia Logan, un autoturism care îmi place pentru că nu consumă mult, este uşor manevrabil şi găseşti uşor piese de schimb, dar mai ales pentru că este românesc”, ne-a declarat Radu.

„Loganiştii” au site oficial

În urmă cu un an de zile, blăjeanul Radu Giurgiu, albaiulianul Ioan Uleşan şi Eugen Dreptate, din Sebeş, au pus în judeţul Alba bazele acestui club. “Amicul Radu Giurgiu a fost cu ideea. Ne-am inspirat din identice iniţiative, pe care le-au avut loganiştii din judeţele limitrofe Cluj, Sibiu şi Hunedoara. Suntem deocamdată doar 20 de membri, dar sper ca în viitor să adere la clubul nostru cât mai mulţi proprietari de autoturisme marca Dacia Logan”, a spus Ioan Uleşan

image

Deocamdată, asociaţia nu are un statut oficial, dar albaiulianul speră ca în acest an clubul să îşi intre în drepturi. “Cred că sunt în Alba câteva mii de proprietari de astfel de autoturisme şi sper să îi atragem în acest club pe cât mai mulţi, în beneficiul tuturor. Vrem să avem şi noi un club cu statut bine definit, precum sunt în Timiş, Cluj sau Constanţa, unde membrii beneficiază de anumite avantaje. Au legitimaţii pe baza cărora profită de o anumită reducere la achiziţionarea pieselor de schimb, la manoperă în cazul reparaţiilor şi nu numai . E un lucru bun pentru “loganişti”, dar despre care încă nu se prea ştie în Alba”, precizează albaiulianul.

Ioan Uleşan a adăugat că există un site oficial al proprietarilor de autoturisme Dacia Logan (www.loganclub.ro), unde se pot afla informaţii dintre cele mai utile vizavi de acest tip de autoturisme, dar şi date despre asociaţia din Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite