KFC deschide în decembrie restaurantul din Alba Iulia. Spaţiul din Alba Mall va avea terasă şi ”drive thru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanţul Kentucky Fried Chicken (KFC), va deschide la Alba Iulia, în incinta Alba Mall, restaurantul cu numărul 73 din ţară.

Spaţiul în care va funcţiona este cel aporpiat de una dintre ieşirile din centrul comercial. Lucrările de amenajare a spaţiului trebuie să fie gata până pe data de 25 noiembrie, iar restaurantul îşi va primi clienţii cu celebrele aripioare picante, din luna decembrie.

Din luna iunie, KFC România a început recrutările de personal pentru restaurantul din Alba Iulia. Restaurantul KFC nu va fi la etajul I al mall-ului, în zona de ”food court”, ci în locaţia în care a funcţionat reprezentanţa Peugeot, ceea ce reprezintă un avantaj având în vedere că există posibilitatea ca unitatea să fie de tip ”Drive Thru”.

Spaţiul este generos şi există, de asemenea, posibilitatea înfiinţării unei mici terase, ceea ce ar reprezenta un real avantaj pe timp de vară.

La nivel mondial KFC deţine peste 15.000 de restaurante în peste 100 de ţări, dintre care cele mai multe în Statele Unite ale Americii. În România, KFC are peste 70 de restaurante.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite