Gropi în betoanele de pe străzile Mureşului şi Turnătoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile fac slalom printre gropile din betonul de pe stradă
Maşinile fac slalom printre gropile din betonul de pe stradă

Străzile Mureşului şi Turnătoriei sunt principalele căi de comunicaţie din cartierul albaiulian Bărăbanţ. Sunt singurele străzi din Alba Iulia care au fost betonate pentru a facilita accesul la uzina Saturn din zonă.

În ultimii zece ani, cele două străzi au fost reparate foarte rar, astfel încât au ajuns un veritabil chin pentru şoferi. Viteza maximă cu care se poate circula este de 40 de kilometri pe oră, datorită gropilor din stratul de beton. Lungimea totală a celor două străzi este de aproape trei kilometri.

„Suntem cei mai defavorizaţi locuitori din oraş. Străzile arată ca după bombardament. Trebuia măcar să le cârpească, dar nici atât nu au făcut. Betonul s-a crăpat şi au apărut gropi în care ne stricăm maşinile”, a spus Adrian Luca, un locuitor al cartierului. Administraţia locală nu are încă stabilit un plan de investiţii publice pentru acest cartier.

„Nu există un proiect aprobat în legătură cu această zonă. Probabil că după aprobarea bugetului de către Consiliul local se vor aloca bani şi pentru străzile din Bărăbanţ“, este răspunsul primit astăzi din partea Serviciului de Investiţii al Primăriei Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite